duminică, 17 mai 2015

Cabana din Bustean - realizata în România, o construcție naturală, ecologica, prietenoasa cu mediul, disponibila in toata Europa !!!


            Firma noastra
 produce case din lemn in trei moduri constructive diferite (bustean calibrat rotund, case pe structura lemn masiv si panouri sanwinch), mobilier rustic, mansarde de lemn, terase, garaje, locuri de joaca pentru copii, casute in copac, case de vacanta si gradina, structuri rotunde și structuri din lemn dreptunghiulare (case prefabricate), lambriuri, podele si alte produse din lemn care sunt oferite de vânzare pentru clienții din România și cei din străinătate.
Site-ul nostru www.andranafabcons.aaz.ro ai pagina de Facebook: Andranafab, conțin informații complete și detaliate cu privire la tipurile de case, tehnologia de fabricație, de stabilire a prețurilor, de contractare și termenele de livrare.
Atunci când un consumator are atât de multe opțiuni: producatori case din bustean, stiluri de constructie, planuri de constructie, procesul de cumpărare și construirea unei case poate fi confuz. Cu toate acestea, cu un pic de chibzuire și de cercetare, puteți realiza exact proiectul corect pentru ceea ce se va numi pe viitor "acasa" si astfel a satisface nevoile si bugetul. 

Totul începe cu considerațiile de proiectare corecte. Dar, înainte de a începe  cautarea unei "oferte perfecte" , începeti prin a va face o listă cu toate caracteristicile de care aveti nevoie și va doriti în noua dumneavoastra casă. Începeți cu numărul de dormitoare și băi, dacă preferați o casa cu un etaj sau mai multe niveluri, precum și alte "Elemente obligatorii", care pot include un garaj, subsol, pridvoare sau terase.
      Includeti tot ce este important pentru voi pentru a face casa locuibila și confortabila. Ganditi-va la dimensiunile si locatiile camerelor, cum ar fi dacă doriți dormitorul matrimonial la parter sau nivelul superior, structura de bază a casei, și modul în care casa se va afla pe terenul construcției.



ANDRANAFAB CONS, producator de case din lemn combină experiențele și metodele unui proces de 400 de ani, cu cea mai recentă tehnologie pentru a produce o reședință exemplara. Mai mult de 25 case de locuit sunt vândute în fiecare an și pieța de construcții de calitate este in crestere. Măiestria inerenta și frumusețea caselor din lemn AFA au adus clienti multumiti, iar cumpărătorii sunt din ce în ce mai interesati de case din lemn ca reședință principală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu